L'Institut de la Infància presenta el seu programa pel primer semestre de 2018

Entre les activitats agendades, es durà a terme una xerrada sobre els llibres d'Hervé Tullet en col·laboració amb l'editorial Cruïlla

L'associació Institut de la Infància ha presentat aquest divendres 23 la seva agenda d'activitats pel primer semestre de 2018. L'entitat ha volgut destacar la gran varietat d'activitats diferents que volen tenir Sant Cugat del Vallès com a centre neuràlgic, amb la intenció de crear un arrelament i un compromís amb la vida cultural i ciutadana de la ciutat.


La llarga història col·laborativa de l'associació, dedicada a la formació i l'actuació al voltant del món de la infància a Sant Cugat i altres localitats catalanes, es consolida ara amb la cessió per part de l'Ajuntament d'un local per a la realització d'activitats de caràcter públic. "La major part dels assistents que participen en les activitats de l'Institut de la Infància ve de fora de Sant Cugat, i és una situació que volem revertir" ha declarat Verónica Bronstein, presidenta de l'entitat.


L'associació ha plantejat un programa en què destaca la varietat de les activitats, que van des de formacions, fins a xerrades o jornades col·laboratives, totes elles pensades tant per a formadors com per a pares i mares, educadors i públic en general. Tot i això, encara no hi ha data fixada per la coneguda activitat de 'Petits! Grans! Llibres' que va ser suspesa a Sant Cugat a la tardor passada, si bé s'està arranjant amb l'Ajuntament.


A més, el programa destaca per la integració d'altres associacions i educadors internacionals, com formacions amb el moviment Segni Mossi o un taller sobre creativitat i emocions a mestres sobre els llibres d'Hervé Tullet. Bronstein assegura que "estem treballant en un model de turisme formatiu dirigit a Sant Cugat. Així, la gent d'arreu del món descobreix una ciutat que d'una altra manera no coneixeria".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem