Agressions extraescolars

'Us animo que qualsevol que pateixi una agressió, sigui del caire que sigui, ho denunciï a la policia'

Sembla que, durant aquestes darreres setmanes, s'han produït diversos atacs a joves adolescents pels voltants de l'institut Joaquima Pla i Farreras, concretament el que es coneix com el Parc Pirata. Aquest parc té una zona amb molta vegetació que comunica amb el carrer Clementina Arderiu i on els assaltants aprofiten per amagar-se amb facilitat i poder actuar impunement sorprenent a les víctimes.

Esperen als joves al migdia, un cop ha finalitzat la jornada escolar i els adolescents es dirigeixen cap als seus domicilis. Els atacants són un grup de joves magrebins, sembla que molt coneguts per la policia, i que ja havien actuat amb la mateixa metodologia en el passat.

Fins avui dia, i pel que jo he pogut esbrinar, "només" han estomacat a un parell de nens i nenes i han robat un parell de mòbils. Com a mínim, tant el Pureza de Maria com el Pla Farreras tenen adolescents que han patit aquestes agressions.

 

Més info: Alerta per agressions i robatoris a menors a Sant Cugat

Permeteu-me que hagi utilitzat aquest espai on dono la meva opinió de l'actualitat santcugatenca per fer aquesta denúncia pública d'aquests fets que estan passant i que no han transcendit. I no són públics encara perquè els joves agredits queden aterrats i amenaçats després dels assalts.

Us animo que qualsevol que pateixi una agressió, sigui del caire que sigui, ho denunciï a la policia. Tant els Mossos d'Esquadra com la Policia Local difícilment no podran fer cap actuació si prèviament no tenen una denúncia on basar les seves actuacions.

 
Comentaris

Destaquem