L'alcalde t'escolta

'Pensem que es podria destinar un espai al Centre Social i Sanitari com a menjador per a les persones grans de la Floresta'

El passat dia 13 de març diversos membres de la Comissió de Drets Socials de la Floresta vam tenir l'oportunitat de parlar amb l'alcalde, avinentesa que vam aprofitar per lliurar-li un escrit on explicàvem les tasques que hem anat fent en els darrers anys i on detallàvem també els objectius de cara a un futur immediat.

Entre les mancances que tenim al barri, vam voler cridar l'atenció sobre el nombre de persones grans que viuen al nostre districte, que segons dades del padró municipal de març 2024, són 807 majors de 65 anys, de les quals 145 viuen soles. En aquest sentit, pensem que es podria destinar un espai al Centre Social i Sanitari com a menjador per a les persones grans de la Floresta de tal manera que, a més de donar un servei de menjador, permetés dinar en companyia i així facilitar les relacions i la comunicació entre les persones que estan o se senten soles.

Hem estudiat la distribució del centre i veiem viable la utilització de forma compartida d'un dels espais, ja que l'horari de menjador no interfereix amb la programació d'activitats. També voldríem aconseguir un Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran, a fi que les persones del barri no hagin de desplaçar-se a sant Cugat o Rubí.

La nostra Associació forma part de la Taula de la Gent Gran i del Consell de la Gent Gran des d'on es treballa pel benestar de les persones grans, són moltes les tasques que realitzem i necessitem més gent que vulgui implicar-se i col·laborar amb l'Associació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem