Als amics rotaris, amb agraïment

Agraeixo que hi hagi persones com vosaltres de dedicades al servei de la comunitat

El dia 4 de juny en un sopar a Can Ametller, em vau atorgar el Premi Paul Harris a la meva trajectòria, la màxima distinció dels rotaris de tot el món que porta el nom del vostre soci fundador. Espero fer-me’n mereixedora.

Comparteixo molts valors amb vosaltres: l’esperit de servei a la comunitat, el sentiment de fraternitat universal, treballar en favor de l’ésser humà i la seva dignitat i fer les coses en un sentit ètic. La meva eina per transmetre aquests valors ha estat el teatre i la cultura i el meu centre d’operacions, Sant Cugat, per allò de “pensa en global i actua en local”.

A part de l’estima personal d’aquest  premi,  el sento i l’interpreto com un reconeixement al teatre fet a Sant Cugat i el voldria dedicar al col·lectiu d’actors que representen, per dir-ho d’alguna manera, el teatre pensat, produït i donat a conèixer  a Sant Cugat.

Per altra banda, vull destacar que cada vegada que s’atorga aquest premi, la dotació econòmica va destinada a una causa solidària, en aquest cas, a l’eradicació de la pòlio. I he de confessar que aquesta causa em fa una especial  il·lusió, perquè  jo he compartit 36 anys de la meva vida amb una persona que de petit va patir un brot d’aquesta malaltia i, tot i que ho ha portat amb naturalitat i amb total integració social, hi ha unes seqüeles físiques que sempre l’acompanyaran. Aquest premi va en primer lloc, i sobretot, per tu Ricard que sempre m’has ajudat i has estat al meu costat amb aquesta motxilla, de vegades pesada, del teatre.

Moltes gràcies amics rotaris i agraeixo que hi ha hagi persones com vosaltres dedicades amb el vostre esperit filantròpic al servei de la comunitat. Sou molt bona gent!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem