Amazon mai podrà substituir al Mercat de Pagès

'El Mercat de Pagès ens proporciona producte fresc i de proximitat. El seu espai natural és a la plaça del Mercat Vell, on històricament els pagesos i pageses oferien els seus productes'

Afrontar la pitjor Pandèmia en 100 anys amb la responsabilitat de prendre decisions pel bé comú no és gens fàcil. Durant els darrers 14 mesos, des del govern de la ciutat hem hagut de prendre moltes decisions (amb errors i amb encerts) però amb el convenciment que era el millor en aquell moment i sempre prioritzant la salut de la ciutadania.

Més info: Amazon, el nou mercat de pagès

 

Durant el confinament domiciliari vam haver de prendre decisions importants amb l’objectiu de garantir l’abastiment d’aliments. Entre d’altres, vam decidir autoritzar les parades de productes essencials de tots els mercats. El Mercat Pagès organitzat per l’Ateneu va ser un d’ells i aquella decisió, com totes, no va ser fàcil i molt qüestionada.

El comerç local dona vida a la ciutat i ens aporta valors importantíssims i insubstituïbles pel comerç digital. Per aquest motiu, revitalitzar el nostre comerç i adaptar-lo als nous hàbits socials i digitals és i serà una de les grans prioritats d’aquest govern. 

El Mercat Pagès ens proporciona producte fresc i de proximitat. El seu espai natural és a la plaça del Mercat Vell, on històricament els pagesos i pageses oferien els seus productes. Al febrer d’aquest any, i com a conseqüència d’unes obres, es va decidir traslladar temporalment a la Rambla del Celler ja que amb les obres no es podien garantir les distàncies de seguretat sanitària.

Un cop finalitzades les obres i, tal com ens vam comprometre, el Mercat Pagès tornarà al mes de juny a la plaça de Sant Pere. Agraeixo enormement l’esforç, la predisposició i la comprensió de l’Ateneu Santcugantenc, dels paradistes i de tots/es els i les comerciants del centre històric. 

Fem Barri, fem Comerç i fem Sant Cugat!

 
Comentaris

Destaquem