L'augment de l'incivisme a Valldoreix és un fet que cal aturar!

Article d'opinió de Gisbert parlant sobre l'incivisme de Valldoreix

Si hagués de fer un article d'opinió com és el cas, de ben segur que no escolliria fer-lo sobre aquest assumpte i preferiria fer-lo d'una altra temàtica, però penso que és important fer-ho aquí gràcies a la quantitat de gent a qui arriba el TOT Sant Cugat (sigui físicament els divendres o digitalment dia rere dia).

En les darreres setmanes, si heu estat a l'aguait de què s'ha publicat a les xarxes socials per part de l'EMD de Valldoreix, haureu vist que hem denunciat regularment l'augment de la presència de residus durant el confinament pels carrers i boscos de Valldoreix. També ho hem acompanyat amb campanyes de comunicació per fer pedagogia de tot plegat, però, un cop més, es constata que això té una incidència força menor comparada amb la que podem tenir tots i cadascun de nosaltres si aportem el nostre granet de sorra amb un simple gest de sentit comú.

Els valldoreixencs i valldoreixenques sempre ens mostrem orgullosos de l'entorn privilegiat que tenim i que ens permet fer magnífiques passejades, entrenaments amb bicicleta o de cursa a peu, marxa nòrdica, etc. Si volem que això es mantingui cal ser escrupolosament respectuosos amb el medi ambient. No ser-ho, és a dir, abocar material no autoritzat pot comportar sancions d'entre 750€ i 1500€. Tan difícil és deixar, el dia marcat, mobiliari gran com sofàs, taules, matalassos, etc. a les cantonades dels carrers? Tan complex és anar a l'Ambiteca i deixar-hi els estris electrònics? Oi que no? Doncs respectem-nos els uns als altres i respectem el medi ambient! Tots en sortirem beneficiats! #perunvalldoreixnet

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem