Benvinguts! Passeu, passeu!

'Rebrem als nous veïns i veïnes amb els braços ben oberts i els animarem a participar de la nostra entitat per seguir treballant junts per un Can Cortés millor'

Per aquestes dates, tothom parla de bons propòsits i ganes de començar l'any amb energia i bona cara. Apuntar-se al gimnàs, deixar de fumar, menjar més saludable o veure més les amistats. Són dies que es viuen com un nou començament i no se m'acut cap millor momentum com inaugurar una casa somiada. Una nova llar.

Ara mateix, a Can Cortés, tenim unes cinc cases en construcció o que ja han entregat les seves claus als seus propietaris. Són futurs veïns i veïnes que faran més gran i divers el nostre petit barri al bell mig del Parc Natural de Collserola. Pot semblar una anècdota, però tenint en compte la dificultat i el cost econòmic que suposa construir en un barri de muntanya, no és baladí. Can Cortés està moda!

Segurament, en aquests moments, estan fent visites d'obra per comprovar que la construcció avança a bon ritme, després d'anys d'espera per la llicència municipal, estan visitant mil i una botigues de mobles i roba per a la llar o navegant per l'Instagram i Pinterest dels estudis de disseny més buscats.

Des de la nostra associació, volem deixar per escrit en aquest primer article del nou any que rebrem als nous veïns i veïnes amb els braços ben oberts i els animarem a participar de la nostra entitat per seguir treballant junts per un Can Cortés millor. Estem convençuts i convençudes que si seguim sumant forces i il·lusions, aconseguirem retallar distàncies amb la resta de barris tant pel que fa a inversions com serveis públics.

A tots els futurs veïns i veïnes de Can Cortés; benvinguts! Passeu, passeu!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem