Bicicletes, patinets i civisme

'Des d'aquí voldria demanar a les entitats ciclistes de la ciutat que facin crítica interna i externa d'aquestes actituds tan poc respectuoses'

La nostra ciutat està portant a terme un esforç per tal d'aconseguir una ciutat neta i amb baixes emissions, òbviament tot és millorable, oi? Entre altres coses, l'Administració està invertint bastants diners, que són de tots, en la construcció dels anomenats carrils bici que permeten que una part dels ciutadans puguin circular sense generar cap mena de contaminació, al mateix temps que permeten un alt grau de seguretat pels seus usuaris.

Fins aquí crec que quasi tots estarem d'acord que els diners que invertim en aquestes infraestructures tenen un clar retorn en qualitat de vida. Ara bé, que passa quan alguns dels seus hipotètics usuaris decideixen que tot plegat és una cotilla i que això no va amb ells, ja que decideixen seguir circulant per les voreres o per la calçada però en direcció prohibida, etc. En definitiva, fent eslàlom amb els vehicles i el pitjor de tot, amb els vianants. I mentrestant, els carrils bici per fer bonic o pels ciclistes i gent que va amb patinet cívicament..., que també n'hi ha i molts.

Sembla que al centre de la ciutat es fa més bondat, però als barris (Ex. Mira-sol), el civisme pren un caire, de més "campi qui pugui". Des d'aquí voldria demanar a les entitats ciclistes de la ciutat que facin crítica interna i externa d'aquestes actituds tan poc respectuoses, entre tots hem d'aconseguir una millora i pacificació de la nostra ciutat.

Tan sols amb les sancions de la Policia Local, és obvi que no ens en sortirem i molts creiem que val la pena fer un esforç en aquest sentit, ens ho mereixem!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem