Bones Festes des de Can Cortés!

'Hi ha molta feina encara per fer i tenim molta il·lusió per seguir treballant per aconseguir que la vida del barri de Can Cortés sigui igual que la del centre de Sant Cugat'

Al barri de Can Cortés també ens agrada celebrar Nadal amb els nostres infants i familiars. Essent un barri de muntanya dificulta a vegades la comunió dels veïns, però gràcies a l'esforç i la feina feta de la nostra associació de veïnes i veïns i la puntual col·laboració de l'Ajuntament, estem aconseguint un barri més acollidor i de millor qualitat de vida.

De moment, la cavalcada dels Reis Mags no passa pel nostre barri, però ens desplacem a la plaça de la Creu d'en Blau per a gaudir-la. L'ambient nadalenc depèn de la decoració de les cases perquè cap il·luminació desitja les bones festes des de cap punt del nostre barri.

Tanmateix, el nostre millor desig pel 2024, és que l'Ajuntament actual continuï amb la seva bona comunicació i ganes de fer bé la feina per un Can Cortés millor. Només esperem que la nostra carta als Reis no quedi en un calaix i siguem capaços de treballar junts i fer possible allò que sembla que mai arriba.

Per exemple, què us semblaria que els regals no arribessin a les nostres cases si els Reis han d'agafar el bus a demanda? Com podem ajudar-los a no patir un esquinç amb les voreres que encara queden per arranjar? I què en faríem si de sobte surt un titular al TOT Sant Cugat que un arbre ha caigut al cap de Baltasar i no ha pogut acabar la seva feina en la nit més màgica de l'any?

Hi ha molta feina encara per fer i tenim molta il·lusió per seguir treballant per aconseguir que la vida del barri de Can Cortés sigui igual que la del centre de Sant Cugat. Mateixos deures, mateixos drets!

Bon Nadal a tothom i feliç any nou 2024!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem