Una breu història d'èxit!

'Sigui quin sigui el barri de la nostra ciutat, el centre o els barris de muntanya, necessitem sentir-nos segurs i sostinguts per la nostra Policia Local'

Un dissabte recent, cap a les 18h de la tarda aproximadament. Truquen al timbre de casa. Surto corrents a veure qui és, i em trobo a una parella de la Policia Local de Sant Cugat. Per un moment, m'espanto perquè penso que ha passat alguna cosa al barri. Li dic a l'agent i em calma immediatament. Xerrem un moment i m'expliquen el motiu de la visita.

Resulta que el dia anterior, divendres, el meu marit va fer una trucada a la Policia Local per demanar que avisessin a un restaurant de la zona on vivim que apagués la música exterior, ja que no tenen llicència per posar-la. L'agent, primerament, em demana disculpes perquè divendres no varen poder atendre la denúncia, ja que se'ls havia notificat una urgència. Després, em diu que han estat unes hores pel barri valorant l'impacte del soroll i em demanen si poden accedir al meu jardí per acabar de veure com afecta la vida quotidiana dels veïns.

Comproven in situ tot el que se sent i continuem la conversa sobre el que legalment poden i no poden fer els responsables del restaurant segons la seva llicència. Em prega que en qualsevol altre moment que procedeixen a molestar amb la música truquem a la Policia Local perquè estaran tots els agents assabentats de la situació. Els agraeixo moltíssim la visita i els acompanyo a la sortida. Molt amablement s'acomiaden i reiteren la importància de la feina en conjunt entre agents i veïns.

Aquesta és una breu història d'èxit d'uns veïns de Can Cortés i aquesta és la Policia Local de Sant Cugat que necessitem al barri; col·laboradora, empàtica i efectiva. Sigui quin sigui el barri de la nostra ciutat, el centre o els barris de muntanya, necessitem sentir-nos segurs i sostinguts per la nostra Policia Local. Volem als barris de muntanya, com el nostre, patrulles de proximitat i agents cívics que coneguin i passegin de forma habitual pels nostres carrers com fan al centre i que responguin amb immediatesa, igual que al centre.

Agraïm moltíssim que des de l'Ajuntament s'hagi començat a treballar perquè això sigui així i oferim tot el nostre suport per un treball conjunt.

Moltes gràcies agents de la policia local

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem