Bus a demanda. Quin drama!

'No tenim servei públic de bus a demanda ni els caps de setmana ni, tampoc, durant el mes d'agost. És que som veïns de segona?'

A finals del 2018, els veïns i veïnes de Can Cortés vàrem estrenar el primer transport públic que l'Ajuntament ens posava a disposició per connectar amb els Ferrocarrils de la Generalitat. Era el bus a demanda. El bus funcionava correctament en uns terminis adequats i s'assolia el trajecte en un màxim d'uns 15-20 min. Posteriorment, el 2022, es va decidir afegir la parada al barri de Sol i Aire -que també mereixen tenir transport públic- i des de llavors, aquests terminis han superat els 40-50 minuts. Quin drama!

Hem mantingut reunions amb el darrer equip de govern i els tècnics; hem traslladat les queixes a través del Consell de Barri de Les Planes; hem fet propostes de millora i, fins i tot, hem proposat solucions temporals... però aquí dalt seguim amb un servei que ja no funciona. Quin drama!

A aquesta disfuncionalitat, cal afegir que no tenim servei públic de bus a demanda ni els caps de setmana ni, tampoc, durant el mes d'agost. És que som veïns de segona? És que no paguem els nostres impostos? Quin drama! Si volem que la ciutadania deixi el cotxe a casa en favor del transport públic, cal garantir un bon sistema de mobilitat públic cada dia de l'any.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem