Cal un centre de dia a La Floresta!

'A La Floresta s'ha produït un retrocés important, ja que hi havia hagut dues residències de gent gran, encara que eren privades i concertades, i ara no hi ha cap servei semblant'

Estem al final de la campanya electoral municipal, un moment de moltes promeses que els ciutadans voldríem que no es transformessin en fum. Per això creiem que és un bon moment per recordar a tots els partits polítics que aspiren a governar Sant Cugat les reiterades reivindicacions del districte de la Floresta en l'àmbit social.

No oblidem que La Floresta és Collserola, un barri de muntanya, amb molts avantatges però alhora també amb importants servituds per a les persones grans, que entren en una etapa vital on minva la seva mobilitat i minva alhora la seva autonomia, cosa que afecta la seva socialització en tant que els fa més dependents.

És per això que una de les demandes que els darrers anys s'ha posat sobre la taula és la necessitat de disposar d'un Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran, el que normalment es coneix com a Centre de Dia. Cal apuntar que a hores d'ara les persones usuàries d'aquests serveis s'han de desplaçar a Sant Cugat o al municipi veí de Rubí.

Cal recordar que en matèria de serveis per a la gent gran a la Floresta s'ha produït un retrocés important, ja que hi havia hagut dues residències de gent gran, encara que eren privades i concertades, i ara no hi ha cap servei semblant. La Floresta és un barri on el percentatge de població gran creix, és un barri que s'envelleix, i costa d'entendre que no sigui l'administració qui d'ofici no treballi per resoldre aquestes mancances.

Estem en temps d'eleccions, en temps de promeses, esperem que siguem escoltades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem