Cara a Cara: Grans superfícies o petit comerç?

Dues santcugatenques quin és el millor lloc per comprar regals

Lina Puigdomènech, santcugatenca
“La sensació de fer vida al poble quan compres és molt important”

M’agrada més comprar al comerç de proximitat, sobretot pel tracte personal. Coneixes les dependentes i estableixes una relació personal. A més, acaben coneixent els teus gustos i et poden aconsellar molt millor. La sensació de fer vida al poble i passejar pel centre de Sant Cugat quan compres també és molt important. Et trobes amb la gent coneguda, parles amb els veïns...

Hi ha molt més caliu que a les grans superfícies. A més, per les botigues i mercats de Sant Cugat ja pots trobar qualsevol producte que busquis per Nadal, i no cal desplaçar-se a grans supermercats. Ho tenim tot, i tot molt bo. Tot i això, l’aparcament és un inconvenient. Sovint costa molt trobar lloc per aparcar al centre de la ciutat. Si en trobes, és als afores; i et toca caminar durant una bona estona carregada amb totes les bosses. Amb tot, sempre que puc i el temps m’ho permet, opto pel comerç de proximitat.

Sara Grau, química
“El més còmode i ràpid per fer les compres de Nadal és anar al centre comercial”

Sempre que he de fer alguna compra vaig al Centre Comercial Sant Cugat. Des de fa uns anys que visc a Sant Cugat i em queda molt a prop de casa. En aquestes dates nadalenques he de comprar molts regals per la família i el més còmode per a mi és anar al centre comercial perquè ho tinc tot en un mateix recinte. En qüestió d’una hora i poc ja puc haver comprat roba, menjar i alguna cosa per la llar. A més, amb el fred d’aquests dies poder comprar sense jaqueta és un goig i així no he de carregar amb les bosses, bufanda, etc.

Acostumo a anar-hi sola perquè vaig per feina, ja que la meva feina no em permet entretenir-me. Però a vegades també m’acompanya la meva germana i si tenim una estoneta més, fem un cafè allà mateix per posar-nos al dia. La veritat és que tens oferta de productes i de preus per escollir el que vulguis, des de menjar, roba, complements, mobles, sabates...Ara bé, també m’encanta passejar pel centre de Sant Cugat algun dissabte amb tranquil·litat.

 
Comentaris

Destaquem