Carbó per Reis

"De les paraules als fets hi ha un recorregut important", diu Feliu

Després de prendre possessió del càrrec d'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla va declarar que volia governar per a tots els ciutadans i cobrir totes les necessitats que manquen al municipi. Més d'una vegada l'hem sentit verbalitzar aquestes intensions. Però encara no porta un any al càrrec i sembla que tot s'ha quedat en això, en intencions.

 

De les paraules als fets hi ha un recorregut important que pot ser llarg o curt, però el tret de sortida ja es va donar el 15 de juny passat i encara veig l'equip de govern lluny dels objectius que es van marcar per arribar a final de meta amb bona classificació.

 

Com alguns ja sabeu el carrer Crist Treballador, que porta a l'Avenç, conviu amb una de les zones urbanitzades de Torre Negra i aquests últims mesos aquest carrer ha generat un gran rebombori, principalment per la reforma improvisada que l'Ajuntament va efectuar després de les inundacions causant el descontentament de les famílies que hi transiten freqüentment. La nova reforma que s'hi vol efectuar tampoc agrada. No arregla cap dels problemes de fons, com la manca d'aparcament, la falta d'il·luminació i de transport públic i un paviment degradat. El cas ha arribat a tal extrem que les famílies, cansades del menfotisme i la falta de diàleg del consistori, han dut a terme una campanya a Change.org per recollir firmes en contra aquestes mesures i paralitzar-les.

Des d'aquí vull informar a l'equip de govern, per si encara no ho sap, que Torre Negra també pertany al municipi de Sant Cugat i que de moment no compleix amb les declaracions de principis de mandat. L'endemà de Reis el que s'ha trobat en els despatxos de l'Ajuntament, a més de reclamacions, ha estat una bona pila de carbó.

 
Comentaris

Destaquem