Ajuntament i Avenç busquen una solució consensuada al problema d'accés a l'escola

Els representants del centre educatiu es mostren satisfets en com ha anat la reunió amb l'Ajuntament

Els treballs de millora del camí del Crist Treballador que dona accés a l'escola Avenç de Sant Cugat del Vallès no començaran fins a Setmana Santa i es buscarà una solució al conflicte actual acordada amb l'Escola Avença, l'AMPA i el Club Tennis Natació.

Més info: Recullen signatures per aturar el projecte de reforma del Camí del Crist Treballador

 

Així s'ha decidit en la reunió celebrada la tarda d'aquest dijous, 19 de desembre, en la qual les parts implicades han exposat a l'Ajuntament de Sant Cugat el seu malestar per l'estat d'aquesta via, i la problemàtica per aparcar després de saber que el projecte contemplava posar pilones per evitar-ho. Una problemàtica que recordaven els membres de l'AMPA durant la concentració prèvia que s'ha celebrat a la plaça de la Vila.

Més info: Membres de l'Avenç es concentren per demanar millores al camí d'accés a l'escola

Com apunta Gemma Recio, membre de l'AMPA, "to i que l'inici de la reunió sembla que ha estat tens, el tarannà ha canviat, i la sensació per part de l'escola i l'AMPA és positiva". Així, ha explicat, "es replantegen el tema de les pilones, que ens preocupa molt pel tema de l'aparcament, no es farà cap actuació fins a Setmana Santa, i es farà una reunió per avaluar la decisió que es prengui".

D'aquesta manera, es paralitzen les actuacions previstes, per buscar una solució que satisfaci a les diferents parts. "La sensació és bona, perquè ens han escoltat, que al cap i a la fi, és el que demanàvem, que no prenguessin cap decisió sense avaluar els pros i els contra", ha destacat Recio.

Més info: L'Ajuntament es compromet a millorar la situació en l'accés a l'Avenç

Més informació
 
Comentaris

Destaquem