Carta de resposta: La senyora Neus José i els tècnics de l'EMD

En resposta a la carta de la presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix

Més info: Interessa Valldoreix a cap partit?

Com a tècnic de l'EMD de Valldoreix, no em correspon intervenir en el debat públic en els mitjans de comunicació. Per aquest motiu, no he respost fins ara els diversos articles de la senyora Neus José en els quals critica obertament els tècnics de l'EMD, fins i tot quan ha utilitzat paraules fora de to per desqualificar-me. Però en el seu article Interessa Valldoreix a cap partit? fa una afirmació que no puc passar per alt: diu que "l'oposició d'esquerres defensa un tècnic de l'EMD només perquè és un militant del seu partit". Entenc que es refereix a mi, ja que soc un blanc habitual dels seus atacs.

Doncs bé, no, no soc militant de cap partit. No caldria dir-ho públicament, ni passaria res si ho fos, car els funcionaris, com qualsevol ciutadà, tenim dret a la llibertat ideològica. No obstant això, el fet que la senyora Neus José publiqui aquesta falsedat i que, a més, ho faci com a presidenta d'una associació veïnal, m'obliga a respondre-li que els empleats públics exercim la nostra activitat a l'administració des del servei públic i per a l'interès general, i en cap cas al servei personal o partidista. Naturalment, és lliure d'opinar o criticar la feina dels tècnics municipals. Tanmateix, són els responsables polítics els encarregats de respondre a la ciutadania. Als tècnics municipals ens correspon actuar i assessorar el consistori des del nostre àmbit professional.

Per tant, senyora Neus José, exigència o crítica als empleats públics, tota la que consideri oportuna, millor encara si és constructiva. Però, sisplau, deixi els tècnics municipals al marge de la seva batalla política, que prou feina tenim.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem