Casualitats

"Quan les coses estan ben fetes, ben escrites, ben editades i ben cuinades, coincideixen al Món Sant Cugat", diu Amorós

Vaig ser a la presentació del número 8 del Món Sant Cugat a El siglo. El divendres anterior publicava a les Cròniques de Macondo un relat que proposava la nostàlgia de les nits friquis que els que ja tenim una edat acabàvem a la mítica sala La Bohèmia. Per aquelles associacions d’idees que els autors no volem desvetllar, em va venir al cap la Mistinguett, cantant francesa que les àvies citaven quan volien fer palesa la supèrbia d’alguna presumida, i el relat va sortir amb el nom de la diva per títol.

Bé, el Món d’aquest semestre proposa un recorregut gastronòmic, conduït per en Bernat Bella. Com cada número, la presentació va ser l’oportunitat de retrobar amics. Més encara aquest cop, que el tema central va propiciar un showcooking a càrrec de l’Oriol Gràcia, xef del VdeGust, restaurant que, per cert, gràcies a la seva proposta de música en viu, podria recuperar un cert regust de la vella Bohèmia. Així que vam coincidir uns quants cuinetes. Casualitat?: la Tana Collados, convidada especial per l’entrevista que li fa en Bernat, l’Àgata Guinó, esplèndida i feliç pels èxits de la Tura Solé, l’Octavi Barnils, l’Oriol Saltor, que tornarà a tocar amb Els Incombustibles al Cafè Belgrado, el Rogeli Padró, que té nou llibre a impremta, el Josep Maria Vallès, omnipresent, i l’altre Bernat, el Millet, amb la tafanera càmera a tot arreu. I va aparèixer en Josep Alà amb unes copes i una ampolla de cava. Em vaig fixar en l’etiqueta: “Cava brut nature Mistinguett”. Casualitat?

Res no és casual. Quan les coses estan ben fetes, ben escrites, ben editades i ben cuinades, coincideixen al Món Sant Cugat, la revista de profunditat de Totmedia.

 
Comentaris

Destaquem