Cinc anys perseverant en la defensa del talent, la salut i el lideratge de les dones

'Women Evolution va néixer amb un propòsit: "Promoure l'evolució de les dones" cap a un estat major d'autoconeixement i autolideratge de la seva vida'

Hem celebrat una nova edició del congrés Women Evolution Barcelona en el marc de la celebració del nostre cinquè aniversari. Ens sentim satisfetes d'haver consolidat un espai de visibilitat, coneixements i networking per a les dones professionals, empresàries, directives i emprenedores.

Més info: El Women Evolution anima les dones a posicionar-se per ser líders

Women Evolution va néixer amb un propòsit: "Promoure l'evolució de les dones" cap a un estat major d'autoconeixement i autolideratge de la seva vida en un viatge transformacional cap a la seva realització personal i professional. Ho hem fet possible gràcies a les més de 100 empreses que han col·laborat i contribuït en aquest projecte, més de 300 ponents que han aportat el seu talent i continguts, al voltant de 50 partners, i amb la participació de més de 3.500 persones que ens han acompanyat. Un privilegi i un honor.

Des de Women Evolution pensem que el gran repte en aquest context socioeconòmic, cultural i polític és perseverar en la defensa del que ens defineix, qui som, en què creiem, i com portem a la pràctica els principis i valors que defensem. Continuar treballant en la creació d'espais de trobada que facilitin la generació de noves sinergies, la diversitat i el contrast de visions, coneixements i informació, oportunitats perquè el talent femení es trobi, interactuï i promogui la salut, el lideratge i l'humanisme tecnològic en l'àmbit empresarial i l'entorn social. Les dones són agents de transformació en tots els àmbits de la societat.

Per això, en els propers anys continuarem creixent i expandint aquesta idea de Women Evolution cap a altres localitzacions, amb la col·laboració de nous socis locals que desitgin integrar el nostre format i els continguts que promovem. Consolidant aliances estratègiques amb associacions de dones, organitzacions empresarials, universitats i institucions públiques.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem