Circ al teatre o a la carpa?

Pep Tugues, director del Teatre-Auditori Sant Cugat

“L’experiència ha estat positiva per part d’artistes, espectadors i el Teatre-Auditori”

El Circ Raluy és únic i irrepetible. La seva estètica, la manera de presentar l’espectacle, la seva rebuda i l’experiència que ofereixen és del més singular que podem trobar al nostre país. Estem acostumats a anar a la seva carpa i visitar els seus carruatges, apreciar el seu vestuari, saludar la família generosa que són, i gaudir d’un espectacle. En definitiva, fer-nos gaudir com si fóssim nenes i nens, aquests que tots portem a dintre nostre, i també si hi anem amb ells, passar-ho a través dels seus “ulls”.

La proposta de tot aquest potencial oferir-lo des d’un espai com el Teatre-Auditori era molt atractiva, i així els ho vam plantejar: viure i conviure d’una manera diferent amb el circ, a Sant Cugat. Valoro que l’experiència ha estat molt positiva tant per part dels artistes, com per als espectadors i l’equip del Teatre-Auditori. Hem ofert un espectacle com mai s’havia vist, amb sensacions diferents. El circ es va fer més gran i va assumir un gran repte al Teatre-Auditori, que va aprovar amb molta nota.

Susanna Carmona, coordinadora de publicitat

“L’any que ve espero gaudir del circ al seu escenari i ambient natural, sota la seva carpa”

A mi anar al circ m’encanta, m’agrada molt! I hi vaig sempre que puc, de petita hi anava més que ara. Al meu fill, que té cinc anyets, i a la iaia també els agrada molt anar al circ i gaudir dels diversos números i espectacles que hi fan. Per damunt de tot, m’agrada l’ambient que hi ha sota la carpa del circ i la posada en escena, el seu entorn proper. Et convida a fer un pas enrere en el temps i recordar quan jo era menuda i anava al circ. Per tot plegat, m’agrada l’encant de veure circ a la carpa de colors, amb les seves bombetes il·luminades.

Aquest any vaig veure el Circ Raluy al Teatre-Auditori Sant Cugat i tot que l’espectacle és el mateix, la seva posada en escena i l’ambient és molt diferent, era com anar al teatre; per a mi no és el mateix que anar al circ. Ara ja ho he vist i sé el que és; l’any que ve espero gaudir del circ al seu escenari i ambient natural, sota la seva carpa, on el públic està molt més proper als pallassos, malabaristes, etc., que no en una platea o amfiteatre d’un teatre.



 
Comentaris

Destaquem