Per començar, bones sensacions

'Bones sensacions per començar que esperem que es tradueixin en decisions i inversions'

Hem començat el curs polític amb una reunió amb el nou alcalde de Sant Cugat, qui estava acompanyat dels tinents d'alcaldia Cristina Paraira i Bernat Picornell. El propi fet que tinguéssim una reunió tan aviat ens va generar una primera bona sensació.

Per assegurar que la reunió no fos protocol·lària sinó executiva, vam enviar dins el termini i en la forma escaient tot el memorial de greuges per escrit en un document conjuntament amb la informació que teníem de cadascun d'ells: els problemes relacionats amb el bus a demanda, la manca total de neteja, aspectes relacionats amb la seguretat, la discriminació que suposa pel barri l'actual sistema de votació dels pressupostos participatius, l'estat insegur del carrer de Magarola, algunes deficiències en el sistema de subministraments elèctric, telefònic i d'aigua... Volem compartir amb tothom que s'havien preparat la reunió i que tenien quelcom a dir-nos de la majoria de temes. Seguíem sumant bones sensacions.

Com a veïns i veïnes compromesos, també vam fer alguna aportació. Per exemple; vam recordar la proposta que ja vam fer en el mandat passat perquè el bus a demanda (temporalment i fins a la solució definitiva) sigui un sistema híbrid que combini en hores punta un servei de parada com els autobusos de línia i mantingui el sentit a demanda la resta d'hores del dia. Més bones sensacions quan s'ho van anotar i ens diran quelcom.

En definitiva, bones sensacions per començar que esperem que es tradueixin en decisions i inversions. Veurem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem