Concert perquè la gent continuï vivint de Sant Cugat

"Tenim veïns que està vivint al límit de l'exclusió social i que hi ha un teixit associatiu i voluntaris que ajuden que molta gent pugui continuar vivint aquí"

Fa poc en la tertúlia de la ràdio vàrem parlar de la gent que ve a viure i la gent que marxa de Sant Cugat. El model de ciutat, tal com està consolidat de manera horitzontal i amb àmplies zones verdes és car de mantenir i atrau persones amb capacitat econòmica alta i expulsa a gent que no pot assumir el cost viure aquí.

Sant Cugat té moltes coses per les quals ens podem sentir satisfets, però també té mancances de serveis molt bàsics, que amb quasi 100.000 habitants no s'entén que encara no tinguem, com un jutjat i un hospital públic. Però també cal dir-ho, tenim veïns que estan vivint al límit de l'exclusió social i que hi ha un teixit associatiu i voluntaris que ajuden que molta gent pugui continuar vivint aquí.

Des del Rotary Club de Sant Cugat fa quinze anys, organitzem un concert anomenat Música per a la Solidaritat per recaptar fons per ajudar a entitats humanitàries de la nostra ciutat. Aquest any el concert serà el dia 25 de febrer en el teatre auditori i l'entitat beneficiària és el Fons Social de Sant Cugat i Valldoreix que es dedica a donar microcrèdits sense interessos a les persones que no estan incloses en l'assistència social, però que estan al límit de ser exclosos. Són persones pobres amb feina i que si tenen una necessitat puntual a cobrir no poden accedir a un préstec bancari.

Més info: El concert Música per la solidaritat encara la seva pròxima edició

Tots podem fer un petit gest per ajudar que la gent no marxi de Sant Cugat anat al concert per gaudir d'un bon espectacle amb el grup vocal In Crescendo i a l'hora ajudar a millorar la vida d'algunes persones veïnes teves.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem