El conflicte del Projecte Ragull Centre

'Permeteu-me doncs, suggerir l'inici d'un projecte participatiu per repensar el projecte Ragull Centre i de passada confirmar el consens assolit per Can Cabassa'

El rrojecte Ragull Centre pretén construir a Sant Cugat 72 nous habitatges públics de lloguer i fins aquí tot bé. L'enuig veïnal es presenta quan apareixen blocs de pisos de 10 plantes, annexos a un centre comercial de 3500 m², sense que els veïns hagin pogut dir-hi la seva.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà ha defensat a l'últim Ple, que aquest projecte busca que els nostres fills no es vegin forçats a marxar de Sant Cugat i amb això crec que quasi tots hi estarem d'acord. També en el Ple, el Sr. Duch va dir que aquest projecte és tan sols un punt de partida i que el govern està disposat a parlar de tot: alçades, usos i equipaments…, doncs som-hi!

Molts recordareu que quan l'anterior equip de govern va presentar la proposta inicial del projecte Can Cabassa de Mira-sol, l'enuig veïnal va ser similar al d'ara. Com va acabar el tema? Doncs amb un projecte participatiu que si bé, no va deixar a ningú plenament satisfet, va aconseguir un bon consens.

La preocupació al barri de Mira-sol es presenta quan en el 1r Consell de Barri d'aquesta legislatura se'ns diu que el nou govern no vol assumir un projecte participatiu d'un altre govern i que el projecte Can Cabassa s'ha portat a l'anàlisi de l'empresa Barcelona Regional. La situació és ben "kafkiana" perquè tots recordem a l'actual alcaldessa, donant-hi total suport, en període electoral, oi?

Permeteu-me doncs, suggerir l'inici d'un projecte participatiu per repensar el projecte Ragull Centre i de passada confirmar el consens assolit per Can Cabassa. Tanquem conflictes i recordeu, la participació es demostra fent-la realitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem