La desescalada de les piscines comunitàries

Article d'opinió de Barbay parlant sobre la necessitat de regular les piscines comunitàries durant la desescalada

Sant Cugat és una ciutat amb una gran quantitat de piscines comunitàries, l'estiu està a les portes i, de moment, ningú ha fet un estudi de com s'haurà de reiniciar l'ús d'aquestes instal·lacions sense que això sigui un "campi qui pugui".

Pel que sembla, el govern central pretén deixar en mans de les comunitats de propietaris la implementació de les normes d'aplicació que s'acabin publicant al BOE. Molt em temo que la norma del govern central, serà com ens té acostumats, genèrica, enrevessada i d'una aplicació quasi impossible. Tinguem en compte que la majoria de piscines comunitàries, per no tenir, no tenen ni socorrista que pugui controlar una aplicació ordenada.

Des d'aquí voldria demanar a l'equip de govern de la nostra ciutat que s'avanci a aquest problema que de ben segur pot acabar sent un niu de disputes entre veïns. Proposo que la nostra alcaldessa defineixi un equip de treball Ajuntament / Administradors de Finques de Sant Cugat, per tal d'articular, aviat, una proposta d'aplicació simple i operativa, que sobretot no deixi en mans dels presidents de les comunitats, l'aplicació d'un reglament que, en la majoria de casos, pot acabant sent un caos.

L'estiu està a les portes i la posada en marxa de les piscines comunitàries pot iniciar un munt de polèmiques entre veïns, atesa la dificultat d'encaixar els espais de seguretat, el temps de permanència, les activitats permeses, etc… Ningú diu que la tasca sigui fàcil, eh?, però segur que si no ens hi posem aviat, això acabarà amb problemes de convivència i com deia abans, amb un "campi qui pugui".

 
 
Comentaris

Destaquem