El desgovern a Valldoreix

'Allarguem la mà per redreçar aquest desgovern del tripartit d'esquerres de Valldoreix i demanem al seu president que s'assegui a negociar de veritat amb el principal grup de l'oposició'

La setmana passada a l'EMD de Valldoreix es va dur a terme el ple ordinari corresponent al mes d'abril, un ple important on es duien a debat temes molt rellevants. Malauradament, i un cop vist tot l'esdevingut, podem seguir confirmant que aquest govern és tot el contrari, un desgovern. M'explico:

El tema d'Avinguda Baixador, un dels temes més sensibles de la vila, el van incloure en l'ordre del dia sense haver-ho consultat amb els membres de l'oposició que, malgrat que no vulguin veure-ho, té majoria dins el plenari. Dit d'una altra manera, el Govern de l'EMD no té majoria per aprovar res al ple i la millor exemplificació la tenim amb els pressupostos del 2024 perquè no n'hi ha, és un Govern que va a la deriva i que és incapaç d'arribar a acords amb ningú de l'oposició.

Més info: El govern de Valldoreix reitera que no es pot fer càrrec de la urbanització del Baixador

Un altre fet que es va constatar és que a Valldoreix no només hi ha un govern en minoria, que també, sinó que el president no té el suport del seu propi Govern tal com es va veure en el punt de les modificacions pressupostàries on els vocals d'ERC i la CUP es van desmarcar del president, el Sr. Juanjo Cortés. Tot plegat, un clar presagi de què ens espera en aquest mandat.

Des de Junts per Valldoreix i amb la voluntat de vetllar pels valldoreixencs i valldoreixenques, allarguem la mà per redreçar aquest desgovern del tripartit d'esquerres de Valldoreix i demanem al seu president que s'assegui a negociar de veritat amb el principal grup de l'oposició els temes importants de Valldoreix per aquest mandat que Junts ha posat a sobre la taula.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem