La desinformació política

'Si no són capaços de posar-se d'acord per a la construcció del seu model de ciutat, com pensen continuar governant?'

El passat 28 de febrer, es va celebrar una sessió plenària a l’Ajuntament de Sant Cugat, marcada per certa crispació i un seguit de declaracions desafortunades. Tant els grups del tripartit que han governat els últims quatre anys com l'oposició es van recriminar mútuament la gestió realitzada durant aquest període. Es nota que s’acosten eleccions.

Més info: Habitatge, canvi de govern i pressupost centren el ple Estat de la Ciutat a Sant Cugat

No obstant això, no podem passar per alt el fet que el govern ha anunciat sense cap mena de preocupació que no presentarà els pressupostos per aquest any 2023, cosa que ha generat queixes i indignació tant en l'oposició com en la ciutadania en general. El govern no ha estat capaç de presentar cap proposta ni d'explicar el perquè d'aquesta absència pressupostària. Si no són capaços de posar-se d'acord per a la construcció del seu model de ciutat, com pensen continuar governant?

Mirant enrere, han estat quatre anys de mandat marcats per improvisacions. Cal reconèixer que no ha de ser fàcil governar amb una certa capacitat de reacció davant una pandèmia com la que vam patir. Malgrat aquest període desafortunat, és evident que no s'ha treballat prou per abordar les necessitats i preocupacions de la ciutadania de Sant Cugat.

Enmig de les nombroses recriminacions de l'oposició, l'alcaldessa Mireia Ingla es va defensar afirmant que no es pot desinformar la ciutadania ni jugar amb el prestigi de l'Ajuntament. En aquest aspecte, és important recordar-li que els propietaris de la Zona de Torre Negra hem hagut de suportar el perjudici de la desinformació i difamació per part dels diferents governs municipals pel que fa al cas de Torre Negra, inclòs el govern de la senyora Ingla. Sense cap mena de consideració política, s'ha enganyat a la ciutadania menyspreant uns veïns amb els mateixos drets que qualsevol altre ciutadà de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem