El desitjat pavelló de bàsquet

'Ara per ara seguim escampats per set instal·lacions diferents amb la problemàtica que això comporta per les famílies i pel mateix club'

Sra. alcaldessa, en primer lloc, m'agradaria agrair-li l'assistència una temporada més a la presentació dels equips de la UESC, i voldria que sabés que els xiulets que va sentir en una grada plena de gom a gom al pavelló 3, em saben molt de greu tot i l'empatia que sento amb els que la xiulaven.

Els xiulets venien de famílies que tenen el seu nen o nena jugant a bàsquet, en uns horaris sovint poc recomanables i saludables per a reconciliar esport, estudis i descans (el meu fill acaba algun entrenament a tocar de la mitjanit), o famílies que porten a entrenar als seus fills a camps descoberts, que rellisquen quan hi ha humitat i que a l'hivern fa un fred que pela. Famílies que tenen coneguts que tenen fills jugant a altres esports similars al nostre on s'entrena sempre en cobert o famílies que ja fa temporades que senten el mateix discurs de vostè, o de l'anterior alcaldessa, sense donar cap solució als nostres problemes.

Reconèixer que la ciutat té un deute amb el bàsquet i que es té previst construir un pavelló de referència com tenen altres esports de la ciutat és lloable, si no és pel petit detall que ja fa molts anys que sentim el mateix sense veure cap concreció ni cap solució. Ara per ara seguim escampats per set instal·lacions diferents amb la problemàtica que això comporta per les famílies i pel mateix club.

Menys promeses i més fets, senyora alcaldessa. Comenci a concretar on i quan s'iniciaran les tan esperades i desitjades obres del nou pavelló de bàsquet, comenci a resoldre les injustícies i el greuge que té el bàsquet respecte a altres esports de la ciutat. M'agradaria molt que quan tornés a tenir l'amabilitat de visitar-nos un altre cop, amb un pavelló ple de gom a gom, els xiulets es reconvertissin en aplaudiments i vots.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem