Un diamant en brut

'Aquest espai esportiu, ara, abandonat, és l'oportunitat de poder crear un nou espai municipal dedicat a l'esport i el lleure'

Si arribes en bicicleta pels carrers del nostre barri o passeges amb la mascota, descobriràs que els carrers amb pendent conviuen amb un espai boscós on no és difícil gaudir del cant dels ocells gràcies a la tranquil·litat dels veïns. Preparat per anar amb bon calçat i una ampolla d'aigua perquè el més segur és que trobis algun camí que convidi a seguir endavant. La font del Rabassalet és un dels punts de trobada més atractius del barri; un espai on sembla que el temps s'aturi mentre escoltes com cau l'aigua i fas un esmorzar d'aquells que només et permets el cap de setmana.

A mesura que baixes de latitud, contemplaràs que a la part més baixa del nostre estimat barri, un camí es dibuixa entre els arbusts i la fullaraca. A poc a poc, vas tombant cap a la teva dreta i la sorpresa és el descobriment d'un diamant en brut. Una casa de grans dimensions, una piscina olímpica, que fa temps que no acull nadadors, i infants disposats a fer d'ella el seu millor passatemps i unes pistes de tennis et donen la benvinguda més inesperada.

Aquest espai esportiu, ara, abandonat, és l'oportunitat de poder crear un nou espai municipal dedicat a l'esport i el lleure. Seria únic en el seu idil·li amb la natura i el paisatge i un futur diamant, ja polit, per als veïns de Les Planes i també, de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem