Dones, fem-nos visibles a la societat

Estem en una societat on cal fer visible el nostre producte si volem que algú el compri o ens el recomani

El passat dia 8 de març va ser el dia Internacional de la Dona. S’han celebrat actes per recordar que encara és necessari combatre les desigualtats per raó de sexe. Estem en una societat on cal fer visible el nostre producte si volem que algú el compri o ens el recomani.

Hem d’estar a totes les xarxes socials, hem d’invertir en publicitat i tots busquem la fórmula màgica per captar l’atenció del client i incrementar els beneficis del nostre negoci.  Llegim manuals d’estratègies de venda i intentem aplicar tots els nostres esforços perquè ens comprin el nostre producte o idea. Doncs, per què no apliquem aquestes pautes per apoderar-nos i donar a conèixer els nostres valors?

Com tot bon manual de venda indica, cal fer valdre els nostres punts forts i treballar els nostres punts dèbils. Caldrà també rebatre les objeccions que la societat ens planteja per lluitar contra els estereotips de les tradicions. Hem de lluitar com la força de vendes d’una empresa, perquè entre totes podem generar un canvi en temes econòmics, polítics o socials.

Si no ens veuen i no ens poden escoltar, no ens compraran. Per fer possible aquest repte, ens donen suport entitats públiques i ajuntaments com el de Sant Cugat, que va fer una dotzena d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, amb exposicions, concerts i xerrades com la del dia 11 de març sota el títol: “Benestar emocional i conciliació”, a Esade-Creapolis, a càrrec de la sociòloga Cristina Sánchez, especialista en la reforma horària, seguit d’un col·loqui sobre les bones pràctiques de les empreses: Finques Amat, Abacus i SC Trade Center, moderat per Blanca Moreno, sociòloga i presidenta d’ADE Vallès.

ADE Vallès (Associació de Directives i Empresàries) també ha participat en diversos actes i iniciatives com preparar un manifest amb la recopilació dels desitjos de les nostres sòcies en relació a la igualtat de la dona www.adevalles.cat. El nostre objectiu és ajudar a fer realitat la visibilització de la dona a la nostra societat, esperant que aquests desitjos es facin realitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem