L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals celebra cinc anys

Directives de diferents àmbits es reuniran en un sopar de gala, on també hi haurà representants polítics

L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE)  celebrarà el seu cinquè aniversari amb un sopar de gala el divendres 27 d'octubre a les 20.30 hores a la Masia Can Ametller. Aquesta trobada comptarà amb dones de l'àmbit industrial, comercial i econòmic de la comarca, així com amb representants polítics de la comarca.

"Els objectius fundacionals d'ADE segueixen sent més necessaris que mai", explica l'organització en un comunicat. Així doncs, l'entitat segueix treballant per "promoure i consolidar el talent femení als espais de decisió de les empreses i afavorir l'entrada de dones en els consells d'administració".

Paral·lelament, treballa per fer visible el lideratge de les dones en l'àmbit laboral, i fomentar les sinergies entre les dones directives i empresàries del territori. ADE també ha denunciat l'escletxa salarial entre homes i dones, la violència de gènere, s’ha posicionat a favor de la conciliació familiar i de la reforma horària, a més de reclamar la presència de veus femenines en congressos i debats professionals.

Així, aquest 2017 es compleixen cinc anys que, amb l’impuls, entre altres institucions, dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i Sant Cugat del Vallès, dones directives, empresàries i professionals van aliar-se amb l’objectiu de promoure i consolidar el talent femení als espais de decisió de les empreses i afavorir l’entrada de dones en consells d’administració, perquè aquests siguin igualitaris.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem