El carter mai no truca dues vegades

No, no és que hagi llegit malament aquest clàssic de la novel·la de lladres i serenos de James M. Cain, no. És que el títol que encapçala aquest interessant article que vostè, estimat lector, comença a llegir ara mateix reflecteix una realitat absoluta. Durant aquest mes d’agost, per casa meva, a l’Eixample Sud de la nostra bonica població, el carter només ha passat un sol cop; una trista vegada en trenta dies. Un veritable escàndol.

Jo els he de dir que soc membre des de fa molts anys del Cercle Holmes de Barcelona. Em diverteix i això em fa conèixer una sèrie de personatges impagables. Però si els explico això és perquè en època de Holmes, finals del segle XIX, el repartiment postal a la ciutat de Londres es feia, almenys, dues vegades al dia. Nosaltres, ja ho veuen, ni dues vegades en un mes.

Ara bé, també he de dir que el servei d’atenció al client de correus funciona bé; almenys et responen i ho fan aviat, que ja és molt. Tot i que el meu darrer requeriment de fa uns pocs dies va tenir una resposta sorprenent que jo voldria compartir amb vostès. Reprodueixo literalment:

 “La sustitución durante las vacaciones del cartero habitual del reparto por otro empleado que desconoce en un primer momento a los vecinos y las singularidades de la zona, ha originado alguna incidencia que ha mermado la calidad habitual del servicio”

La resposta m’ha semblat inversemblant. I ara mateix no sé si aquesta gent se’n fot de mi o m’ha pres per un passerell. No ho sé, francament. Crec que el problema és que falta personal; però en qualsevol cas el servei que rebem és inadmissiblement dolent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem