El casquet volador

Volàvem com si portéssim posat el casquet de referència

Em deia l’altre dia un amic que l’Ajuntament, suposem que després de moltes queixes, ha evitat un perill imminent. Quan les meves filles eren petites, veien una sèrie de dibuixos animats –que em sembla que encara fan– que es deia Doraemon, on el protagonista, Nobita, tenia un casquet volador que li permetia aixecar-se pels aires.

Durant molt de temps, els que passem en cotxe per la Ronda Nord direcció Rubí, prop del pont de l’estació de la Renfe, a l’hora de travessar un gran sot de l’asfalt que s’havia perpetuat i engrandit pels anys, encara que reduíssim la velocitat, volàvem com si portéssim posat el casquet de referència.

Durant la nit, els focus dels vehicles, quan passaven per aquest punt concret, en lloc d’il·luminar el terra, ho feien als estels. Segur que algú haurà advertit aquesta anomalia i ha col·laborat en el fet que se solucionés.

S’ha retornat la via que no hauria d’haver deixat de ser mai, és a dir, una superfície plana. Sigui el que sigui, ara està solucionat i és una bona notícia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem