Ser i ser-hi

Els empresaris, petits, mitjans, grans, han estat menystinguts per una societat dominada encara per idees de segles passats

Em deia l’altre dia un amic que s’havia fet soci de Sant Cugat Empresarial. Em va explicar els perquès d’aquest associacionisme i els objectius generals en la defensa de les empreses com a motor de riquesa que té aquesta entitat.

Els empresaris, petits, mitjans, grans, han estat menystinguts per una societat dominada encara per idees de segles passats. Era l’etern “amo”, sinònim d’opressor. Avui, per sort, estem lluny d’aquests paranys. Les companyies han encabit en el seu llenguatge idees com responsabilitat social corporativa, comptabilització d’horaris, etc.

Però no podem perdre de vista conceptes com productivitat, eficàcia, benefici, etc., perquè a la fi, són l’objectiu empresarial. El que diferencia les empreses modernes però, no és que els seus dirigents portin o no corbata, o que als empresaris novells se’ls anomeni emprenedors, sinó que avui, les companyies són conscients que conviuen amb la societat que les envolta i cal que part del seu profit, directament o indirectament, recaigui en aquest entorn.

Això és el que fomentem des de Sant Cugat Empresarial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem