El projecte de la centralitat de Valldoreix

El membre de la UASC i el president de l'EMD debaten sobre aquesta iniciativa

Jaume Massanés, membre de UASC

“La gent no vol un macrocentre amb pisos de compra, aparcaments subterranis...”

El rebuig ciutadà en vers el projecte de la centralitat de Valldoreix del senyor Puig és un exemple més del que passa quan un polític es creu que governa per damunt de la gent. No és un cas aïllat, els canvis en els sentits de circulació d’alguns carrers i el macroprojecte de l’estació tenen els mateixos tics d’imposició que provoquen l’oposició frontal dels veïns.

La gent de Valldoreix no està en contra de millorar l’espai de centralitat. És evident que falten instal·lacions culturals, sales de reunions, punts de trobada per a la gent jove, etc.

El que la gent segur que no vol (recollides més de 800 signatures) és un macrocentre amb pisos de compra, aparcaments subterranis ni un gran centre comercial quan a tres minuts amb cotxe ja tenen el mercat de Mira-sol. 

Al senyor Puig li demanaria que quan vulgui modificar el model de Valldoreix abans faci una consulta seriosa a tota la ciutadania. Si té algun tipus de “pressió” denunciï-ho, però no oblidi que es deu a la gent de Valldoreix

​Josep Puig, president de l'EMD 

“La centralitat és un projecte nascut de la iniciativa i de la demanda ciutadana”

La centralitat és un projecte nascut de la iniciativa i de la demanda ciutadana que, des de fa anys, reclama poder tenir un centre neuràlgic a la vila i que aquest disposi dels equipaments i els serveis d’acord a les necessitats d’un poble com Valldoreix i dels seus veïns i veïnes.

La nova centralitat és un projecte de llarg recorregut que fa els primers passos durant la passada legislatura amb el consens del conjunt de les forces polítiques, els agents socials, culturals i econòmics de la vila, a través d’un procés de participació ciutadana. Amb aquest impuls de la ciutadania l’actual govern pren el testimoni perquè creu en el projecte i en què aquest tindrà continuïtat durant els pròxims mandats.

Volem un Valldoreix on cap ciutadà hagi de marxar del seu poble per trobar una llar, fer compres, gaudir de la cultura, jugar amb els seus fills, compartir moments amb els amics... Amb la nova centralitat estem segurs que entre tots i totes ho farem possible, mantenint el model de poble de Valldoreix.

Massanés & Puig
 
Comentaris

Destaquem