Encetem curs i il·lusions

Aquests dies presentem els nostres equips a la ciutat, en total 130 noies fent voleibol a Sant Cugat. Això sense contar les que ho fan en l’esport escolar, amb elles segurament en posaríem un centenar més. Perdoneu-me, això és impressionant...  Escolteu: que no és futbo!, que són tot noies! Amb aquests números, nosaltres fem un record històric de noies practicant voleibol, malgrat estem tristos perquè, per primer cop, no ens han cabut totes les que volien jugar amb nosaltres.

Amb aquest escenari d’overbooking comú, els clubs i entitats fem un esforç per donar continguts als nostres projectes. Aquest any, el CV Sant Cugat treballarà entorn a l'Escola de Voleibol Sant Cugat, aquesta marca ens acompanyarà en les nostres noves propostes.

També hem format part de la presentació en societat del projecte FEM.sport, en el que volem participar i del que, com entitat esportivament femenina de referència a Sant Cugat, esperem ser-ne part clau.

I tants altres projectes de tantes altres entitats, tanta il·lusió.... Tots junts som una gran ciutat multiesportiva que hem de mantenir. El model està en continua qüestió: els esports grans tenen una part de la feina feta, els altres esports hem de treballar per mantenir la sensibilitat d’aquesta ciutat, la seva cultura esportiva. Si ho aconseguim serem ciutat de referència.

Pel que fa al CV Sant Cugat treballarem per mantenir un nivell esportiu important a Catalunya i a l’Estat, convençuts que amb això també fem ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem