Ens hi posem amb l'avinguda del Baixador, president?

"L'actual govern de Valldoreix ha demostrat una manca de lideratge en molts dels projectes de la vila, entre ells el de l'avinguda del Baixador"

El projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador és una prioritat de l’equip de Junts per Valldoreix i, malgrat els intents de tergiversar la situació per part del govern actual afirmant que l'Ajuntament de Sant Cugat ha aturat el procés, aquest no està mort. És més, des de Junts seguim liderant i impulsant aquesta iniciativa amb determinació.

Més info: La urbanització del Baixador entra en "via morta"

Des de l'inici, hem treballat amb la màxima transparència i voluntat de consensuar amb els veïns i veïnes totes les parts implicades. La nostra postura és clara: volem assegurar que la urbanització es dugui a terme. També és responsabilitat nostra exigir solucions temporals que millorin la qualitat de vida dels veïns i veïnes mentre el projecte no estigui enllestit. I una d’elles és la proposta de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, que, molt encertadament, va posar sobre la taula l'opció de la capa de rodament.

L'actual govern de Valldoreix ha demostrat una manca de lideratge en molts dels projectes de la vila, entre ells el de l'avinguda del Baixador. En aquest, n’ha endarrerit l'execució i ha creat incertesa entre el veïnat. Les crítiques per la seva inacció són ben merescudes. Des de Junts per Valldoreix no acceptem que es digui que no hem fet bé la nostra feina. Hem estat proactius en tot moment, buscant solucions, pressionant per avançar en la urbanització i respectant les voluntats dels veïns i veïnes.

Treballant plegats amb l'Ajuntament de Sant Cugat per tirar endavant aquest projecte, exigim d’una vegada que el govern de Valldoreix gestioni les llicències com cal i deixi de buscar responsabilitats externes en competències que són seves. No permetrem que la ineficàcia i la improvisació de l'actual govern deixi aquest projecte en un calaix oblidat o, més ben dit, en un carrer sense sortida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem