Què ens preocupa?

'Ja fa molts mesos que les queixes de la neteja a la ciutat són més que evidents. Sant Cugat està bruta, molt bruta segons les zones'

Segons el darrer informe de l'Observatori Sociològic que elabora l'Ajuntament de Sant Cugat, els principals problemes dels ciutadans són la neteja i la mobilitat. Han baixat d'aquest rànquing, respecte a anteriors consultes, la inseguretat, la falta d'aparcament i l'accés a l'habitatge, entre d'altres.

Ja fa molts mesos que les queixes de la neteja a la ciutat són més que evidents. Sant Cugat està bruta, molt bruta segons les zones. En alguna ocasió he escoltat per part de les autoritats com s'insinuava que part de la culpa era provocada per la deixadesa dels ciutadans. I jo em pregunto, els santcugatencs ens hem tornat uns porcs de la nit al dia?

El desembre del 2021 l'alcaldessa Ingla anunciava que s'estava a punt de treure a concurs una nova licitació per a la neteja, i que s'adaptaria a les noves necessitats a causa del creixement de la ciutat. Estem acabant juny del 2022 i encara no sabem quan aquest concurs es publicarà.

Els despropòsits pel que fa a polítiques de mobilitat en aquest mandat han estat insuperables. S'ha d'apostar pel transport públic, s'ha de treballar per integrar Sant Cugat amb la resta de municipis que aviat formaran part de la xarxa de bicing metropolità, i per sobre de tot, s'ha de conèixer les dinàmiques i la sensibilitat dels ciutadans per aplicar mesures adients.

Esperem que ara que ja estem a un any vista de les eleccions, es deixin de fer "invents" i es duguin a terme les necessitats reals dels ciutadans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem