Entrepà de botifarra

'Sembla que aquest govern només reacciona quan es denuncien en ple i davant els mitjans les injustícies que comenten amb tots els sectors de la població civil'

VOLUNTARI: és aquella persona que s'integra en una organització de forma lliure per ajudar en diverses activitats socials de manera altruista respectant i potenciant la llibertat, els valors i les capacitats de les persones assistides.

El cap de setmana del 19 de febrer, alhora que la ciutat gaudia de la Copa de la Reina de voleibol femení a Sant Cugat, la policia local en col·laboració dels Mossos d'Esquadra, cos de Bombers i, els voluntaris de Protecció CivilADF trobaven sana i estàlvia la veïna de Valldoreix que havia desaparegut de la seva llar.

Més info: Troben una veïna de Valldoreix sana i estalvia, després d'haver desaparegut

La recerca de la veïna s'havia allargat tota la nit i, mentre alguns fèiem cua per entrar al pavelló 3 a gaudir del torneig de voleibol, els grups de voluntaris d'ADF i Protecció Civil aparcaven els vehicles davant de l'ajuntament després d'una nit en blanc de recerca amb la satisfacció d'haver trobat la persona desapareguda. Cansats però satisfets.

Per això, tota la meva gratitud cap a ells sabent que, si s'hagués tractat d'un familiar o conegut que s'hagués trobat en aquesta extrema situació, l'entrega hauria estat la mateixa; generositat, entrega i esforç. Sí, voluntaris!

Per això, en el moment que em van confirmar que el govern municipal, davant la passivitat dels responsables d'àrea, havia decidit, en una iniciativa sense precedents, treure'ls el menjar durant la jornada de Sant Medir per retallades pressupostàries, la meva indignació no va poder ser més gran i la meva denúncia al ple, immediata. Com ja ens té acostumats, sembla que aquest govern només reacciona quan es denuncien en ple i davant els mitjans les injustícies que comenten amb tots els sectors de la població civil.

Un cop més, en fer la denúncia pública, el govern posa la maquinària a treballar i vol posar remei a una altra de les seves injustícies, i per art de màgia, després d'acabar el ple, accepten que es recompensi els voluntaris amb un entrepà per esmorzar i dinar en la jornada de més de 8 hores que significarà per a ells la festivitat de Sant Medir. Un desplegament de generositat i sensibilitat cap als nostres veïns.

Quins valors podem transmetre a ningú si no som capaços de valorar l'esforç voluntari de les persones que treballen per la ciutat i premiar-los amb generositat ni de cuidar aquells que, de forma altruista, inverteixen el seu temps lliure en ajudar els altres? Ja és hora que l'actual govern del tripartit PSC+ERC+CUP, el govern del desastre, faci una passa al costat i deixi que gestors de veritat assumim la responsabilitat d'impulsar Sant Cugat preocupant-nos pel que és realment important per a la ciutat: les persones.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem