Es fan massa pistes de pàdel a la ciutat?

Aitor Piñol, esportista

“L’obertura d’onze noves pistes de pàdel és una molt bona notícia per a la ciutat”

Augusta Pàdel serà una nova instal·lació esportiva a la ciutat, una ciutat que es mou i respira per l’esport. Com m’agrada sentir la frase “model esportiu Sant Cugat”; doncs bé, a la ciutat de Sant Cugat pots practicar la gran majoria d’esports, i des de fa uns anys hi ha un esport que guanya adeptes dia a dia. Aquest esport és el pàdel, un esport que gairebé no entén d’edats, és un plaer veure nens de primària i gent gran, els dos extrems de la piràmide, practicant aquest esport; tampoc entén de sexe, tant les dones com els homes juguen fins i tot en parelles mixtes. És un esport en el qual no cal estar en gaire bona forma ni ser molt talentós, amb una mica d’habilitat pots passar una gran estona practicant-lo.

Doncs bé, l’obertura d’11 noves pistes, que seran accessibles a tothom sense tenir una quota mensual, és una molt bona notícia per a la ciutat: 11.000 m2 més d’instal·lacions esportives. Tot això farà que la ciutat que es mou a ritme d’esport segueixi creixent a base de nous partits, amistats i bon ambient esportiu. 

Jordi López Solera,esportista i membre de la CUP

L’equip de govern no ha fet una planificació acurada de les necessitats esportives”

Fa setmanes els mitjans van publicar que es construiran onze pistes de pàdel  a la zona esportiva de la Guinardera. Vagi per endavant que no tinc res en contra del pàdel, però el que em grinyola és que l’equip de govern, i l’àrea d’esports amb en Xavier Tizón al capdavant, no hagin fet una planificació acurada de les necessitats esportives.

És sabut per tothom que les entitats esportives de la nostra ciutat es troben amb moltes mancances per poder desenvolupar les seves pràctiques esportives, tant en unes instal·lacions adequades a les diferents modalitats, com en els horaris per poder realitzar-les; això és conseqüència d’una mala planificació de l’Ajuntament.

Algú pot dir que vaig errat, que les pistes de pàdel que es faran són privades i que l’Ajuntament en això no hi té res a dir, i és cert. Però això no treu que el que ha de fer l’Ajuntament és asseure’s amb la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat, i planificar conjuntament amb ella i la resta d’actors polítics, socials i esportius l’esdevenir de l’esport a la nostra vila.

 
Comentaris

Destaquem