L’espectador és la peça fonamental

"L'espectador és la peça més important i necessària per fer que tot l'esforç realitzat fins ara realment valgui la pena", diu Moral

Ja ho tenim tot a punt per celebrar el dia 27 de febrer a les 21:00 el 13è concert Música per a la Solidaritat del Rotary Club, que anirà destinat a l'Associació Catalana per al Parkinson ACAP, per implementar programes per a joves amb Parkinson i una petita part a la Fundació Rotaria. L'espectador és la peça més important i necessària per fer que tot l'esforç realitzat fins ara realment valgui la pena. Et convido a venir i que ens ajudis.

 

L'organització d'un esdeveniment solidari necessita la generositat de tots: artistes, patrocinadors, col·laboradors, teatre, organitzadors, entitats beneficiàries i espectadors, per tal que tot encaixi i resulti un gran èxit. Més de 70 músics a l'escenari ens oferiran un espectacle realment magnífic i innovador, que amb il·lusió i molta motivació estan preparant, perquè actuar al Teatre-Auditori i en un acte benèfic, és un gran estímul per a tots ells. Veurem la primera Fusió Simfònica Flamenca i amb artistes de Sant Cugat: Pere Martínez i Los Aurora amb l'Orquestra Simfònica Fusió. No tu perdis!! Serà genial.

Només faltes tu, que ets la peça fonamental, que farà que tot resulti màgic. Vine al Teatre Auditori, amb la teva presència faràs feliç als artistes, a l'ACAP, als usuaris de l'ACAP i a tots els que han col·laborat en aquest concert. L'entitat beneficiària necessita la nostra ajuda per poder seguir fent la feina que fa i poder seguir ajudant als seus beneficiaris, en aquest cas persones joves afectades de Parkinson, per què no volem que cap malalt de Parkinson aturi la seva vida per aquesta malaltia. Vine al concert, tu ets la peça fonamental perquè tot sigui un èxit. T'esperem.

 
Comentaris

Destaquem