Està bé tenir pista de gel per Nadal?

Cara a cara sobre si tenir una pista de gel per Nadal a Sant Cugat és una bona idea

Albert Artigas, Arran Sant Cugat
“Tant se val el cost que aquesta pugui arribar a tenir en termes econòmics i ambientals”

La pista de gel que instal·larà l’Ajuntament aquest Nadal al parc de Ramon Barnils és el darrer ítem que consolida Sant Cugat en la seva posició privilegiada al capdamunt del rànquing de la fanfàrria i el luxe. Tant se val el cost que aquesta pugui arribar tenir en termes econòmics i ambientals. Tant hi fa si a vint-i-cinc minuts mal comptats de tren en tenim una altra plantada a la plaça de Catalunya de Barcelona.

Allò que realment compta és que les pròximes festes la smart city lluirà un aspecte digne d’acollir qualsevol de les escenes de Love Actually. Sortiu a passejar desbordants de felicitat entre llumetes i aparadors. Disposeu-vos a invertir 8 euros (guants inclosos) en 45 minuts d’acrobàcies i somriures sense límits. No patiu per res. De ben segur que l’equip de govern ho té tot previst per fer fora el campament de la PAH del carrer de Villà abans que comenci el Nadal. No fos cas que la protesta contra l’estafa bancària interrompés el clímax de devoció tan propi d’aquestes dates.

Cristina Muñoz, Directora tècnica esportiva de l’Escola de Patinatge Artístic (EPA) de Sant Cugat
“Animo tothom a posar-se  uns patins. És molt, molt divertit”

Que instal·lin una pista de gel a Sant Cugat em sembla una gran idea. El usuaris poden practicar una activitat física de manera totalment lúdica, que al mateix temps els permet fer-ho en família, ja que podran patinar tant grans com petits.

Com a entrenadora de patinatge sobre rodes no desaprofitaré l’oportunitat d’anar amb les meves patinadores a passar una estona divertida i plantejar-los reptes. Per a la ciutat, és una activitat nadalenca amb un èxit de públic assegurat i, per tant, d’ingressos, per la qual cosa estic quasi segura que s’autofinançarà. El fet que estigui situada al centre és pràctic i ajuda perquè la gent surti de casa i faci ciutat. Solament espero que la climatologia acompanyi i puguem gaudir tots els dies del patinatge sobre gel. Animo tothom que no ho hagi fet a posar-se uns patins per primera vegada: és molt, molt divertit.

 
Comentaris

Destaquem