L'estrebada del carrer Sant Jordi

'En una societat cada cop més individualista i deshumanitzada hi ha persones que no dubten a arriscar el seu físic per ajudar-ne d'altres'

El matí del 12 de desembre passat, al carrer de Sant Jordi, de Sant Cugat, el senyor Ramon Grau, de 65 anys, va resultar ferit en intentar aturar el lladre que, per mitjà d'una estrebada, havia robat la bossa a una senyora que anava caminant. La senyora va caure a terra i el lladre, que anava encaputxat, va fugir corrents fins que es va trobar amb en Ramon Grau que, havent vist els fets, va voler impedir-li el pas. El lladre, però, ajudat per la velocitat que duia, el va empènyer per apartar-lo i Ramon Grau va caure amb tan mala fortuna que va patir trencament de maluc i altres lesions que l'obligaran a passar aquest Nadal a l'hospital.

Més info: Un home ferit per intentar parar un lladre al centre de Sant Cugat

En aquell carrer s'hi estan fent obres i alguns treballadors va intentar intervenir, però va ser massa tard i només un veí més jove, que va persistir en la persecució, va poder recuperar la bossa a la rambla de Ribatallada gràcies a la praxi habitual d'aquests lladres, que, per evitar que els agafin, llencen el botí com a últim recurs. Tinc una gran estima per Ramon Grau, fundador del TOT, i no m'estranya la seva acció. És una bona persona que va pensar més en la dona agredida que en si mateix. I és això justament el que vull remarcar, el fet que en una societat cada cop més individualista i deshumanitzada hi hagi persones que no dubten a arriscar el seu físic per ajudar-ne d'altres. Això té molt de valor i crea sentiment de pertinença en una ciutat que ha crescut sense perdre el seu esperit de poble. En Ramon és fill d'aquest poble. Gràcies, Ramon!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem