Ets Teamer?

Tot el nostre equip està format per voluntaris i ens financem gràcies als socis, a les donacions i a les aportacions

El 'teaming' és una eina en línia que serveix per recaptar fons per a causes socials a través de micro donacions d'1 € al mes. La filosofia de 'teaming' es basa en la idea que amb 1 €, nosaltres sols no podem fer molt però si ens unim, podem aconseguir grans coses.

I és que, actualment, les xifres són prou esperançadores, existeixen 213.991 teamers arreu, hi ha 8.725 grups de Teaming en funcionament i 9.922.740 € recaptats de moment que aniran destinats única i exclusiva a causes socials sense ànim de lucre.

La PAS, la Plataforma Animalista de Sant Cugat, una associació sense ànim de lucre, sorgí quan un grup de ciutadans que compartien la seva passió pels animals i el medi ambient veien la necessitat de crear un projecte de Benestar Animal que feia molta falta en un municipi tan verd i ple d'animals com la nostra ciutat.

Tot el nostre equip està format per voluntaris i ens financem gràcies als socis, a les donacions i a les aportacions d'aquelles empreses que creuen en una societat més sensible i responsable amb els seus animals. I també hem creat un grup de Teaming!

Recaptem fons per als nostres projectes: perquè les colònies de gats siguin dignes i controlades (calen moltes esterilitzacions), per promoure adopcions, per tenir cura i protecció de la fauna en general que trobem en estats d'abandonament, maltractament i/o desnutrició, comptem amb un equip de voluntaris d'emergència de rescats que s'encarreguen de buscar gossos i gats que es troben en una situació de vulnerabilitat i un llarg etc.

Us necessitem per seguir duent a terme el nostre propòsit; ens ajudeu?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem