Examen a l'Arrabassada

"És evident que l’examen a l’Arrabassada ja no depèn de les inversions públiques o la vigilància policial"

Durant el segon trimestre de 2022 acabaven les obres de millora en un dels trams més perillosos de la carrera de l’Arrabassada. Es van destinar més de 900.000 euros a millorar gairebé 12 km amb diferents actuacions que buscaven millorar la visibilitat i reduir la velocitat.

La nostra associació va participar en tres reunions amb el Departament de Territori per fer diferents propostes que es van recollir en el projecte final, sobretot aquelles que anaven destinades a fer més segura la incorporació d’entrada i sortida al nostre barri des de la carretera com el nou zebrat central, la nova senyalística i un radar pedagògic. Des de l’associació creiem que un nou sistema de radar de tram seria dissuasiu de les curses de motos -més del 80% de les víctimes en aquesta carretera anaven en moto.

Segons dades del RACC, la carretera de l’Arrabassada segueix essent la més perillosa de Catalunya, però després de les intervencions fetes per part de l’Administració, cada dia que passa cobra més importància la responsabilitat individual a la carretera.

Estem pendents de rebre els resultats de la sinistralitat, però de mantenir-se les dades de víctimes ferides i mortals, és evident que l’examen a l’Arrabassada ja no depèn de les inversions públiques o la vigilància policial. Si l’examen queda suspès, serem els conductors els que haurem d’anar a setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem