Fent millores......

La primera reflexió en tombar el mes de setembre és que com aquell que res s'està acabant l'any que fa un no res que es va començar i no és per menys de sentir una sensació de vertigen superior al de tornar a la feina després d'un munt de dies de ritme lent.

Però la veritat és que us volia parlar d'aquest desori, sinó d'un fet que m'ha deixat preocupat. He passat uns dies d'agost a Sant Cugat i he vist coses que hagués preferit no veure. És ja sabut i comentat que el Parc Central és el parc de tothom menys dels seus veïns. De dia perquè el seu estat de manteniment és lamentable.

El mobiliari l'herba, la petja dels gossos i altres meravelles com la pudor i la brutícia de tot tipus d'activitats. De nit fa angúnia passar-hi i perquè no sap que hi trobaràs. Tenim un parc per no poder gaudir-lo! Però aquest estiu es complica la cosa perquè com amb bon criteri no es permet fer pícnic en el recinte als usuaris de la piscina municipal. Molts d'ells troben la solució fent-lo fora. El lloc triat per fer un menjador amb taula i tot és un muret de l'alçada d'una cadira que separa la vorera de la via publica i el parc pròpiament dit. Allà còmodament, pràcticament despullats, ja m'enteneu en roba de bany i prou, no sempre posada correctament i en mig de la via publica acaben abandonant deixalles, tacant i malmeten la pedra del muret i els bancs. No en tenen prou amb tot el parc? Ara els hem de veure a la via publica? Hi passes pel costat caminant per la vorera i qui passa vergonya ets tu, no pas ells. El primer dia n'és un, el segon és un "merendero" i truques a la Guàrdia Urbana i et diuen que no hi poden fer res.

 
Comentaris

Destaquem