FESTAGEM-LA!

Tot des del respecte i reconeixement al treball realitzat

Estem en plena Festa Major de la nostra ciutat, la Festa Gran. Dies per gaudir de totes les activitats que any rere any ens proposen. Activitats diverses i variades, per a tots els gustos i totes les edats.

Abans de tot, i just és abans que comenci la festa, felicitar i reconèixer el treball de tot l'equip que ho fa possible, sobretot d'aquells treballadors i treballadores públiques i voluntariat que mentre nosaltres participem, amb el seu esforç i constància ens ajuden a fer-ho amb qualitat, seguretat i responsabilitat. No em vull deixar a ningú però un explícit reconeixement a la policia local, mossos d'esquadra, protecció civil, ADF, brigada municipal, serveis de neteja, Creu Roja, tècnics de so i llum, a l'equip de cultura, i a tan i tanta gent de les entitats que ajuden a fer que la resta puguem estar de festa.

Agrair també als periodistes per la seva difícil tasca de combinar el seu treball amb la gresca i portar-nos imatges i notícies relacionades amb aquests dies de cert desori. I també amb la taula de programació que ha fet un esforç d'integració de totes les activitats, de tot tipus de cultura, edats, estils, etc. Anem pel bon camí, però crec que encara queda una passa més per assolir aquesta integració al complet, tot des del respecte i reconeixement al treball realitzat, bona feina.


En el model de Festa Major proposat s'aposta per les activitats de "proximitat", i els socialistes com una entitat més i des de quasi els seus inicis seguim fidels en la nostra participació en el concurs d'arrossos, gaudint dels companys i companyes, amics i amigues. Ens veiem per Festa Major, que tingueu tots una bona festa! FESTAGEM-LA!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem