Unes primàries absentes

Les primàries a la secretaria general del PSOE ha passat desapercebudes en alguns mitjans de comunicació, ni una sola referència, ni apunts, ni menció, tot i que des del PSC hem "informat" a tots els mitjans locals quina ha estat l'evolució de les primàries a la nostra ciutat: debats oberts -dels pocs llocs arreu de Catalunya que s'ha fet-, comunicats, notícies i notes informatives respecte a la participació i resultats de les i els socialistes santcugatencs.

Una entitat com és el PSC de Sant Cugat, l'organització política amb més afiliats, creiem merèixer rebre alguna informació més. És simptomàtic que arreu de l'estat i del país, en les darreres setmanes hagi estat en la primera línia informativa, menys en alguns determinats mitjans locals, no es pot obviar el que passa al nostre entorn.

Algun apunt després de la votació de diumenge: volem felicitar-nos per la tasca realitzada pel PSC a la nostra ciutat durat el procés de primàries, destacar l'elevada participació, la confrontació d'idees, debats i el respecte, així com la unitat mostrada després de l'elecció.

Del total de militants amb dret a vot, propis i de vot desplaçat han participat el 79%, sobre el total el resultat ha estat: Pedro Sánchez el 71,8%, Patxi López el 17,9% i Susana Díaz el 10,3%. Cap vot en blanc ni nul.

Esperem que en unes properes primàries transcendentals pel país i per l'estat tinguin la repercussió suficient, i més si tenim present que el "secretario general del PSOE" i el PSC s'han decantat per l'única via possible, la del diàleg, del consens, del pacte i de la negociació a través de la reformulació de la constitució i avançar cap a un estat federal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem