"Festes que cohesionen"... a Volpelleres

Fa poc llegíem un article de l'alcaldessa en el que deia que és també gràcies a les festes que es cohesiona la ciutat i es reforça la seva identitat.
 

Justament el què, des de @Volpelleres, vam pensar quan l'any passat vam decidir organitzar la nostra primera festa major. Érem un barri jove, ple de nens, i sabíem que hi havia moltes ganes de festa i de viure amb intensitat el barri. En aquest context, una festa major era l'excusa perfecta per tal que tots els veïns poguéssim sortir al carrer, i enfortir el nostre sentiment de pertinença i orgull de viure a Volpelleres. I déu n'hi do si ho vam fer. La resposta dels veïns va ser espectacular, i pràcticament tot el barri es va acabar implicant.
 

Davant dels nostres ulls, teníem la prova que les festes ajudaven a cohesionar el barri, creant una identitat pròpia, amb gent motivada i amb ganes de fer-ho realitat. Així que ràpidament van començar a fluir idees per tal de donar al barri les millors activitats.
 

Resultat d'aquest inici pletòric, ha estat el programa d'activitats d'enguany. Un programa fresc i divertit, presentat el passat mes de juliol, coincidint amb la primera activitat d'aquest any, el "Cinema a la fresca".
 

Res hauria estat possible sense la implicació de tots els membres de la Junta, que han dedicat de forma desinteressada part del seu temps lliure en la seva preparació, i de la col·laboració d'altres entitats de la ciutat, de la gent de Cultura i Participació de l'Ajuntament, i del Consell de Barri Centre Est. És per això que, des d'aquestes línies, vull llençar un agraïment a tots ells.
 

Ara toca que gaudim tots de les activitats programades. Perquè Volpelleres és un barri que batega amb cada festa que fa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem