A La Floresta els problemes es fan vells

'Cal que el consistori atengui amb agilitat les necessitats vitals d'uns veïns cansats de reclamar. No volem que els problemes es facin vells, volem solucions efectives i ràpides'

Avui parlem de l'ascensor ubicat a l'andana direcció Barcelona de La Floresta. Per fi l'han arreglat! Tanmateix, parlem d'un ascensor instal·lat a finals del 2017 que mai no ha acabat de funcionar correctament.

Es tracta d'un ascensor híbrid des del punt de vista de la gestió de problemes, és propietat de FGC, però el manteniment correspon al consistori, cosa que suscita la següent pregunta: qui té la responsabilitat de què l'aparell funcioni? Dels 365 dies de l'any, tres quartes parts ha estat espatllat, alguna vegada ha estat més d'un mes aturat i ara feia dues setmanes que estava fora de servei. Després de reiterades queixes veïnals, sembla que la peça causant del retard ha arribat.

Des de la Comissió de Drets Socials del Consell de Barri treballem per la millora de la mobilitat de les persones grans, un col·lectiu nombrós a La Floresta que majoritàriament surt cada dia a fer la compra, són part important de les persones afectades, com ho són també les persones amb cadira de rodes, els cotxes amb criatures i qui té mobilitat reduïda. Per això volem un ascensor que doni el servei sempre. És urgent una solució ràpida quan s'espatlla.

Un altre dels problemes de mobilitat que des de fa temps arrossega el barri, i que continua igual, és la línia de bus de barri que tot i les aportacions que des de la comissió s'han fet al respecte segueix sense resposta ni solució. Cal que el consistori atengui amb agilitat les necessitats vitals d'uns veïns cansats de reclamar. No volem que els problemes es facin vells, volem solucions efectives i ràpides.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem