#FMVOLPE17, la consolidació de la festa major del barri de Volpelleres

Arrel de l'experiència que ens va aportar la FMVOLPE16, arrencàvem l'any amb la preparació de la FMVOLPE17 i un objectiu clar i ambiciós: la consolidació de la Festa Major del barri.

Ens havíem compromès amb els veïns a tornar a omplir els carrers de festa per uns dies, i teníem clar com ho volíem fer. Sabíem quins havien estat els nostres punts forts i on havíem de millorar. I dit i fet. L'organització d'un acte d'aquest tipus no és una tasca fàcil, però el resultat vist a la cara de nens i grans és recompensa més que suficient per tot esforç invertit.

Han estat uns dies que no oblidarem mai, i que passaran a formar part de la Història del nostre barri. Tothom ha coincidit en què, enguany, ha estat tot un èxit de participació, superant fins i tot el resultat de 2016. Més tenint en compte que la pluja va protagonitzar el primer dia.

És just atribuir l'èxit a la programació de caire familiar (principal demanda del nostre barri, que ha atret inclús a moltes famílies de fora); a la participació de més entitats esportives i de cultura tradicional popular de Sant Cugat; a una campanya informativa més complexa i a la implicació de la nostra comunitat local (veïns, comerços, biblioteca i escoles).

Durant aquests dies de festa hem pogut veure que “Volpelleres batega” és molt més que un eslògan. Es diu que som un barri jove i ple de vida, que mica en mica va ocupant el seu espai dins de la ciutat. Moments com els que acabem de viure en són bona prova i, amb l’empenta dels veïns i les ganes de veure créixer més el nostre barri, estem segurs que encara vindran de més freqüents i millors.

Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem