"Folie à deux. Sueños de un psiquiátrico"

Penso que podem estar contents de tenir una ciutat on el teatre amateur té el seu espai

Que jo em dedico a fer pàgines web, suposo que no és cap secret, i que m'agrada la cultura, tampoc ho deu ser; el que potser no sabeu alguns és que també em dedico a fer teatre, sóc actriu. Normalment amb el meu estimat grup de les Xandrines i en aquesta última ocasió amb DomMia, una companyia de Teatre que hem creat en Domènec Romera i jo per estrenar la nostra primera, i espero que no última, obra junts: Folie à deux. Sueños de un psiquiátrico, de Titzina Teatre.

Hem estat dirigits per en Roger Cònsul i entre tots tres, hem treballat durant mesos per poder pujar a escena aquest repte ple d'il·lusions; des d'aquí, una abraçada a tots els amics, familiars i desconeguts que ens heu regalat la vostra energia com a públic, ha estat un plaer immens per tots tres!

Tot això us ho explico, per què a més a més de fer publicitat gratuïta (perdoneu-me si us plau), també vull aprofitar per agrair un cop més tot el suport que hem rebut des de l'Ajuntament, i en especial les persones que ens han acompanyat al Teatre de Mira-sol! Gràcies de nou! És un luxe com a actriu i com a espectadora!

Penso que podem estar contents de tenir una ciutat on el teatre amateur té el seu espai.

El Dia Internacional del Teatre, ens preguntava a les Xandrines, la televisió de Sant Cugat, quina seria la nostra queixa com a grup de teatre amateur, i francament... no en tenim gaires de queixes, només que voldríem més teatre, més cultura, més oportunitats per veure i gaudir del teatre i algun espai nou que ens permeti ser-hi a tots, els professionals i els no professionals, per al cap i a la fi, tots som enamorats del teatre i tots tenim ganes de viure'l intensament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem